۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵
کد خبر: 386585

بادمجان یکی از بهترین خوراکی های تابستانی است که کالری کمی دارد و سرشار از فیبرهاست.

چرا " بادمجان " را در برنامه غذایی بگنجانیم؟

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مترو نیوز؛ بادمجان پایه بسیاری از غذاهای مدیترانه ای است و به خاطر خواص زیاد شهرت دارد. جز سبزیجات کم کالری است و هر 100 گرم آن فقط 18 کیلو کالری دارد. کسانی که رژیم لاغری دارند و یا به تناسب اندام خود اهمیت می دهند می توانند بدون نگرانی آن را میل کنند.

همچنین بادمجان سرشار از ترکیبی به نام پروتوپکتین است که احساس سیری سریع را به همراه دارد. این ترکیب عامل نرم شدن بادمجان هنگام طبخ است. از طرفی فیبرهای آن نیز عملکرد روده ها را بهبود می بخشد و از بروز سرطان کولون پیشگیری می کند. مطالعات بسیاری نشان می دهد که بادمجان برای کاهش چربی و کلسترول بد خون مؤثر است. اما مهم ترین مزیت بادمجان آنتی اکسیدان های آن است. آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد که عامل پیری زود رس هستند محافظت می کند.

متخصصان توصیه می کنند که پوست بادمجان نیز مصرف شود زیرا بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را دارد. همچنین در مورد شیوه پخت نیز کبابی و بخارپز کردن ارجحیت دارد اما می توان بادمجان را با کمی روغن زیتون و سیر نیز طبخ کرد.

ترجمه: مریم سادات کاظمی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.